DO MORE. BE MORE..

користете попусти и поволности на голем број услужни и продажни дејности во Р. Северна Македонија..

Аплицирај веднаш!

За Картичката

Искористете ги многуте поволности кои ги нуди Европската Младинска Картичка. Аплицирањето никогаш не било побрзо и полесно. Бидете дел од овој голем проект на Агенцијата за млади и спорт, кој во иднина дополнително ќе се развива и ќе биде важна алатка во обезбедувањето на подобри услови и бенефиции за младите во нашата држава. Секој попуст е денар плус во нашиот буџет. Не чекај! АПЛИЦИРАЈ!