Попусти

Град

Дејност

Фирма: Цвеќарница Флора Креатив

Дејност: Цвеќара

Град: Кочани

Попуст: 10% на одредени прозиводи

Фирма: Време

Дејност: Часовничар

Град: Скопје

Попуст: 20% на услугите

Фирма: Халк Банк

Дејност: Банка

Град:

Попуст:

Фирма: У Ем Груп Електрометал ДООЕЛ Хотел Сноу Патр

Дејност: Хотелиерство

Град: Попова Шапка

Попуст: 15% на целокупниот асортиман

Фирма: Интернешнел Хотелс Скопје

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 10% на договорена цена

Фирма: Хотел Скала Резиденс

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 15% на хотелски ноќевања и арнжмани

Фирма: Гранд Плаза

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 10% на хотелско сместување

Фирма: Уник ресорт енд Спа

Дејност: Хотелиерство

Град: Охрид

Попуст: 10% на ноќевање со доручек, фитнес и СПА

Фирма: Ултра стар

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 10% на ноќевање

Фирма: АД УТТ Македонија Битола ( Епинал )

Дејност: Хотелиерство

Град: Битола

Попуст: 5%

Фирма: КАК ДОО Скопје ( Бистра )

Дејност: Хотелиерство

Град: Маврово

Попуст: 5%

Фирма: КАК ДОО Скопје ( Спорт) )

Дејност: Хотелиерство

Град: Маврово

Попуст: 5%

Фирма: Хотел Метропол АД Охрид

Дејност: Хотелиерство

Град: Охрид

Попуст: 15%

Фирма: Хотел Аквалина

Дејност: Хотелиерство

Град: Охрид

Попуст: 5% на хотелски капацитети и ресторанот

Фирма: Хотел Манастир

Дејност: Хотелиерство

Град: Берово

Попуст: 7% на полупансион споредредовен ценовник

Фирма: Холидеј ИН

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 5% на хотелско сместување

Фирма: Бест Вестерн

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 5% на хотелско сместување

Фирма: Хотел Карпош

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 5% на хотелско сместување

Фирма: Хотел Белви

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 5% на хотелско сместување

Фирма: Хотел Водно

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 5% на хотелско сместување

Фирма: Хотел Београд

Дејност: Хотелиерство

Град: Струга

Попуст: 5% на хотелско сместувањеи ресторански услуги

Фирма: Македонија турист(5)

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 5% на хотелско сместување

Фирма: Инекс Дрим АД Струга

Дејност: Хотелиерство

Град: Струга

Попуст: 10% на хотелски услуги

Фирма: Кафе Академи

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мени освен на промоции

Фирма: Хелиум Кафе

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мени освен на промоции

Фирма: Паркленд

Дејност: Угостителство

Град: Скопе

Попуст: 10%

Фирма: Селект Кафе

Дејност: Угостителство

Град: Крива Паланка

Попуст: 5%

Фирма: Етно Гостилница Воденица 3

Дејност: Угостителство

Град: Крива Паланка

Попуст: 5%

Фирма: ПЗУ-ВЕШ Факултет за бизнис и економија

Дејност: Факултет

Град: Скопје

Попуст: 30% на курсеви обука и работилници

Фирма: Синерџи Фитнес Центар

Дејност: Фитнес

Град: Скопје

Попуст: 30% на месечна карта

Фирма: Крос Фит Скопје

Дејност: Фитнес

Град: Скопје

Попуст: 15% на месечна чланарина

Фирма: Фото Јасмина

Дејност: Фото Студио

Град: Скопје

Попуст: 10% на вадење аматерска фотографија

Фирма: ДООЕЛ Тренд Тања

Дејност: Фризерско студио

Град: Радовиш

Попуст: 10% на одредени услуги

Фирма: Опера Хаус Хотел

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 10% на сместување со појадок

Фирма: XX Премиу Хотел

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 10% на хотелско сместување

Фирма: Булевар

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 20% на ноќевање

Фирма: Скопје Лукс Апартментс

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 10% на сместување

Фирма: Хотел Де Кока

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 5% хотелско сместување

Фирма: Хотел Аквалина

Дејност: Хотелиерство

Град: Охрид

Попуст: 5% на хотелски капацитети и ресторанот

Фирма: Хотел Манастир

Дејност: Хотелиерство

Град: Берово

Попуст: 7% на полупансион споредредовен ценовник

Фирма: Холидеј ИН

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 5% на хотелско сместување

Фирма: Бест Вестерн

Дејност: Хотелиерство

Град: Скопје

Попуст: 5% на хотелско сместување

Фирма: Викторија Кафе

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% - 15%

Фирма: Кафе Академи

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мени освен на промоции

Фирма: Братски Мерак Скопје

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% попуст на целокупното мени

Фирма: Ресторан Градина

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 5% на целото мениосвен на организирани настани

Фирма: Доминос ( Центар )

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите пици и пасти

Фирма: Доминос ( Аеродром )

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите пици и пасти

Фирма: Нова Галерија

Дејност: Угостителство

Град: Куманово

Попуст: 20% на пијалоци

Фирма: ИММЕ ГРОУП

Дејност: Угостителство

Град: Куманово

Попуст: 10% на храна и безалкохолни пијалоци

Фирма: Сиеста

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Сквер 21

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 20% на цело мени освен промоција

Фирма: Мамбо Кафе

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Доминос ( Карпош )

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите пици и пасти

Фирма: Џенесис 2017

Дејност: Угостителство

Град: Охрид

Попуст: 10% цел асортиман освен на Amix Nutrition 5%

Фирма: Мини Оптикс

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: Фитнес Клиника

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на месечна чланарина

Фирма: Калина ком етно кујна

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Фетнес Хаус

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мени освен на промоции

Фирма: Колектив

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 15% на сите производи од 08:00ч до 19:00ч

Фирма: Белиер Кафе

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Кафе Морнинг

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 20% на кафе освен на постоечки промоции

Фирма: Доместика

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Ресторан МРС

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 5%

Фирма: Сити палас

Дејност: Угостителство

Град: Охрид

Попуст: 10% на хотелско и ресторански услуги

Фирма: Ресторан Александрија

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на комплетно мени за прослави

Фирма: Нола Бистро Бар

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Пицерија Пјаца

Дејност: Угостителство

Град: кочани

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: Вапијано

Дејност: Угостителство

Град: Кочани

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: Qlique Бар

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите пијалоци

Фирма: Бег Јард

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Гурмет

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Лантерна

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Дневен престој

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Канцеларија

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Кубански

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Канцона

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Гостилница Чашка

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Пица Бокс

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 7% на пици и пастрмајлии

Фирма: Гостилница Бабе

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Слаткарница Ла Крем

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 5% на сите торти

Фирма: Ресторан Фурна

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Кафана Дебар Маало

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени

Фирма: Гастротека Сиеста

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Еуромаркет ЛТД Доел Скопје

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 15% на спортска опрема

Фирма: Налеј Јуниор

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Комплекс-Етно Село

Дејност: Угостителство

Град: Куманово

Попуст: 10% сите угостителски услуги

Фирма: Ресторан Два Елена

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мениосвен на промоции и попусти

Фирма: Ресторан Дион

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мениосвен на промоции и попусти

Фирма: Каисер Кнедли

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мениосвен на промоции и попусти

Фирма: Редон Саф

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мени освен на промоции и попусти

Фирма: Маин СТ

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 5% на сите производи

Фирма: Тетекс

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мениосвен на промоции и попусти

Фирма: Т.П Братство

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мени освен на промоции и попусти

Фирма: Аустријан Палас

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мениосвен на промоции и попусти

Фирма: Барон

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мениосвен на промоции и попусти

Фирма: Бургер Парис

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мени освен на промоции и попусти

Фирма: Класик

Дејност: Угостителство

Град: Штип

Попуст: 10% на целото мениосвен на промоции и попусти

Фирма: Ресторан Дон Ѓовани

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мениосвен на промоции и попусти

Фирма: Д.Т.У. Киже Дооел

Дејност: Угостителство

Град: Кичево

Попуст: 5% на школски и училишен прибор

Фирма: Дооел Ланџ Бар Њу Ејџ

Дејност: Угостителство

Град: Кичево

Попуст: 3% во Longe bar

Фирма: Мамбо

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: ДТПУМ Чакароски Дооел

Дејност: Угостителство

Град: Кичево

Попуст: 10% на сите комјутерски производи и услуги

Фирма: Лајк Кафе

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Доззу Бургер

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Енџој кафе

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Мистер И

Дејност: Угостителство

Град: Охрид

Попуст: 10% на целиот асортиман

Фирма: Бруклин

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 15% на цело мени освен на промоции

Фирма: Кјара Дона

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на месечна рата, 20% при уплата на целата

Фирма: Слаткарница Палма

Дејност: Угостителство

Град: Кавадарци

Попуст: 10% на целото мени

Фирма: Старо Маало Гостилница

Дејност: Угостителство

Град: Кавадарци

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Рома Кафе

Дејност: Угостителство

Град: Кавадарци

Попуст: 10% на целото мени

Фирма: ДПТУ Вива Циб ДООЕЛ

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 15% на сите артикли

Фирма: Урбан бургер

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 20% на ексклузивни и премиум бургери

Фирма: Амигос ресторан

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на мени освен промоции

Фирма: Дереро Ком

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на пијалоци

Фирма: Кај Кумата

Дејност: Угостителство

Град: Прилеп

Попуст: 10% на цел асортиман

Фирма: Пица Бар Академи

Дејност: Угостителство

Град: Прилеп

Попуст: 5% на цел асортиман

Фирма: Сибелес

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: ЈБТ Промо Комерц

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: ДА-МА-ДА

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени без промоции

Фирма: Бекјард

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мени,освен на постоечки промоции

Фирма: Слаткарница Ла крем

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 5% на сите торти

Фирма: Бокс Кафе

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на сокови и сладолед

Фирма: Етно кујна

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 20% на целото мени после 17ч

Фирма: Пица Бокс

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 7% на пици и пастрмајлии

Фирма: Паладиум кафе

Дејност: Угостителство

Град: Прилеп

Попуст: 10% на кафе

Фирма: Лихнидос

Дејност: Угостителство

Град: Охрид

Попуст: 10% на целиот асортиман

Фирма: Кинстон 39

Дејност: Угостителство

Град: Струга

Попуст: 5% на храна и пијалоци

Фирма: Паблик рум

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 5%

Фирма: Фитнес Хаус

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мени освен на промоции

Фирма: Тренд Старс

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 15%

Фирма: Тренд Плус

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10%

Фирма: Тренд Фуд Бар

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10%

Фирма: Ресторан Батко Ѓорѓија

Дејност: Угостителство

Град: Куманово

Попуст: 10 % на сите угостителски услуги

Фирма: Ресторан Рим-Париз

Дејност: Угостителство

Град: Куманово

Попуст: 10% на сите угостителски услуги

Фирма: Адамс Едукација Дооел

Дејност: Угостителство

Град: Кичево

Попуст: 0,5% на курсеви по Англиски јазик

Фирма: Хотел Александар Палас

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на ресторан тениски клуб и фитнес

Фирма: Флорис

Дејност: Угостителство

Град: Кочани

Попуст: 10% на одредени артикли

Фирма: Лингва Коли Дооел

Дејност: Угостителство

Град: Кичево

Попуст: 3% на фотокопирање,печатење,скенирање

Фирма: Дооел Вадол - комерц

Дејност: Угостителство

Град: Радовиш

Попуст: 10% на одредени артикли

Фирма: Супер Лајт

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на продажни карти за концерти

Фирма: Дпту Бн Вап Дооел

Дејност: Угостителство

Град: Кичево

Попуст: 5% на сите производи и услуги

Фирма: Поинт Кафе Бар Доо

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Кафе Бар Викинг

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 15% на целото мени

Фирма: Вело Кафе

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени и дополнителни 5% со своја

Фирма: Кафе и Филш Котур

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени за 18+и 20% на кафе за носење

Фирма: ДУПТ Марг Март ДООЕЛ

Дејност: Угостителство

Град: Радовиш

Попуст: 10% на одредени производи и услуги

Фирма: Манго Кафе

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Еквус Јован

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% ресторански услуги во сабота

Фирма: Соул Кичн

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Мартини

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Бела Виста

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Коктел Бар Доо Скопје

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% освен промоции

Фирма: Правда

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% за лица над 20 години

Фирма: Сабзи

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: XX Премиум Ресторант

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на мени освен промоции

Фирма: ТП Пуно

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 20% на одредени производи во сабота

Фирма: Перте

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на храната во ресторанот

Фирма: Атлатис

Дејност: Туристичка агенција

Град: Скопје

Попуст: 2% - 5% на одредени аранжмани

Фирма: Конак Чардак ДООЕЛ

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на целото мени освен попусти

Фирма: Суслина Тим- Ревија

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 15% на целото мени освен промоции

Фирма: Суслина Тим- Паб Комедија

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 15% на целото мени освен промоции

Фирма: Среќа кафе

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 15% освен промоција

Фирма: Кантина

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на цело мени освен промоција

Фирма: Менхетен Ресторан

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на мени освен промоции

Фирма: Каза Бар

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на мени до 20 часот

Фирма: КС Гроуп ДОО (Ну Хаус)

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: Краснаја плус дооел Lounge Bar Bis

Дејност: Угостителство

Град: Скопје

Попуст: 15% освен промоции

Фирма: НУ-Центар за култура

Дејност: Театар

Град: Струга

Попуст: 10% на сите услуги

Фирма: Нутеатар комедија

Дејност: Театар

Град: Скопје

Попуст: 50% на билети

Фирма: ДООЕЛ Микос Мода Битола

Дејност: трговија

Град: Битола

Попуст: 10% на нова колекција и 5% на акции и попусти

Фирма: Агро Агенс ДООЕЛ

Дејност: трговија

Град: Куманово

Попуст: 10% на препарати за заштита на растенија

Фирма: Македонија Стакло Комерц

Дејност: трговија,производство, услуги

Град: Битола

Попуст: 10% на сите услуги и производи

Фирма: Шукерче

Дејност: Трговија/детски играчки

Град: Прилеп

Попуст: 5% на цел асортиман

Фирма: Туристичка Агенција БалканФан Македонија

Дејност: Туристичка агенција

Град: Скопје

Попуст: 5% на аранжмани

Фирма: Фалкон Травел

Дејност: Туристичка агенција

Град: Скопје

Попуст: 10% на аранжмани

Фирма: Оскар Травел

Дејност: Туристичка агенција

Град: Скопје

Попуст: 7% попуст на сопствен закуп

Фирма: Пилот Травел

Дејност: Туристичка агенција

Град: Скопје

Попуст: 7% на туристички аранжмани

Фирма: Полео Спорт Ахема бр.2

Дејност: Спортска опрема

Град: Скопје

Попуст: 5% на целиот асортиманно не и на веќе постоечкиот попуст

Фирма: Форца спорт Дооел

Дејност: Спортски Центар

Град: Скопје

Попуст: 5%користење на сала и игралиште

Фирма: Спортски центар Мондано

Дејност: Спортски Центар

Град: Скопје

Попуст: 10% до 15% на услугите

Фирма: Тениска Академија

Дејност: Спортски Центар

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите услуги

Фирма: Прилеп Прилеп

Дејност: Спортски Центар

Град: Прилеп

Попуст: 20% на изнајмување на терени за тенис

Фирма: Друштво за изградба,управување и издавање на повеќе наменска сала Борис ТрајковскиДооел

Дејност: Спортски Центар

Град: Скопје

Попуст: 50 % Вип Кугланаод Понеделник до Петок од 09-17 часот,

Фирма: Друштво за изградба,управување и издавањена повеќе наменска сала Борис Трајковски

Дејност: Спортски Центар

Град: Скопје

Попуст: 20 % Вип Пинг понг Центарот од понеделник доПеток од 10-17 и сабота и недела од 10 до 22

Фирма: ПСУ Св Лука

Дејност: Средно училиште

Град: Скопје

Попуст: 10% на школарина на годишно ниво

Фирма: НУ Македонски народен театар

Дејност: Театар

Град: Скопје

Попуст: 50% на билети

Фирма: Спортисимо

Дејност: Спортска опрема

Град: Кочани

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: КК Вардар

Дејност: Спорт

Град: Скопје

Попуст: 10% на месечна чланарина

Фирма: Фрст Тајм

Дејност: Спортска опрема

Град: Прилеп

Попуст: 10% на цел асортиман

Фирма: Лукас Спорт ( 4 дуќани)

Дејност: Спортска опрема

Град: Прилеп

Попуст: 10% на цел асортиман

Фирма: Интеко - Скопје

Дејност: Спортска опрема

Град: Скопје

Попуст: 10% попуст на брендот баболат

Фирма: Риспорт

Дејност: Спортска опрема

Град: Скопје

Попуст: 10 % на целокупниот асортиман во

Фирма: О.К Те-Волеј Тетово

Дејност: Спорт

Град: Тетово

Попуст: 5%

Фирма: Ана Екстрим Академи

Дејност: Салон за убавина

Град: Скопје

Попуст: 10% на услугите

Фирма: Златна Рипка Спорт

Дејност: Спорстка опрема

Град: Кочани

Попуст: 10% на риболовна опрема

Фирма: Полео Спорт Ахема бр.1

Дејност: Спортска опрема

Град: Скопје

Попуст: 5% на целиот асортиманно не и на веќе постоечкиот попуст

Фирма: Талпа Јуниор мебел

Дејност: Салон за мебел

Град: Охрид

Попуст: 20% на изработка на мебел плочест материјал

Фирма: ДООЕЛ фото Снежана Радовиш

Дејност: трговија,производство, услуги

Град: Радовиш

Попуст: 10% на одредени услуги

Фирма: Стерна

Дејност: трговија,производство, услуги

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите производи и услуги

Фирма: СИКОМ

Дејност: производство, трговијаи услуги увоз - извоз

Град: Скопје

Попуст: 15% на сите артикли

Фирма: УКРАС Пром Стакло

Дејност: трговија,производство, услуги

Град: Радовиш

Попуст: 10% на одредени производи и услуги

Фирма: ДООЕЛ Нигос

Дејност: трговија, производство, услуги

Град: Радовиш

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: Здружение Смбак Газели

Дејност: трговија, производство, услуги

Град: Радовиш

Попуст: 10% на одредени услуги

Фирма: Ино Хит Автоделови ДООЕЛ

Дејност: трговија,производство, услуги

Град: Радовиш

Попуст: 5%- 15% на одредени производи

Фирма: ДООЕЛ Декон -Лукс

Дејност: трговија, производство, услуги

Град: Радовиш

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: ДООЕЛ Удобс

Дејност: трговија,производство, услуги

Град: Радовиш

Попуст: 5%

Фирма: ДООЕЛ Амбасадор Камчев

Дејност: трговија, производство, услуги

Град: Радовиш

Попуст: 20% на одредени услуги

Фирма: ДООЕЛ Оптика Стојанов

Дејност: трговија,производство, услуги

Град: Радовиш

Попуст: 10% на одредени производи и услуги

Фирма: Томче Спорт

Дејност: Продавница заспортска опрема

Град: Кочани

Попуст: 10% на риболовна опрема

Фирма: Инфинити ССП ДООЕЛ

Дејност: производство , трговија, угостителство и услуги

Град: Радовиш

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: ДООЕЛ Вадол -Комерц Радовиш

Дејност: производство , трговија, угостителство и услуги

Град: Радовиш

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: Т.П. Пане Благој Мантев

Дејност: поединец трговија

Град: Радовиш

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: ДБД Комерц ДООЕЛ

Дејност: Плочки и санитарија

Град: Куманово

Попуст: 5% на целиот асортиманосвен промоции и акции

Фирма: Фрагранце

Дејност: Парфимерија

Град: Струга

Попуст: 5% на козметика и парфеми

Фирма: Тп Александар П Арсовски

Дејност: Парфимерија

Град: Кочани

Попуст: 10% на брендирани парфеми

Фирма: Корона

Дејност: Останато

Град: Скопје

Попуст: 10%

Фирма: Белина

Дејност: Парфимерија

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: АМСМ

Дејност: Останато

Град: Скопје

Попуст: 30% на членство и 10% на технички преглед

Фирма: Томе и Сребре Доо

Дејност: Останато

Град: Битола

Попуст: 5%

Фирма: Студио Лексика

Дејност: Останато

Град: Битола

Попуст: 5%

Фирма: Шпрах Студио

Дејност: Останато

Град: Битола

Попуст: 5%

Фирма: Гоја Урбанси

Дејност: Останато

Град: Битола

Попуст: 5%

Фирма: Ливинчи ДООЕЛ

Дејност: Останато

Град: Куманово

Попуст: 20% на сите производи

Фирма: Оптика Цајс

Дејност: Оптика

Град: Скопје

Попуст: 20% на очила за сонце 15% на диоптрија

Фирма: Анакс

Дејност: Останато

Град: Охрид

Попуст: 20 % на сите услуги

Фирма: Интер Оптик

Дејност: Оптика

Град: Струга

Попуст: 10% на производите

Фирма: Биле Оптик - Скопје

Дејност: Оптика

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите диоптриски рамки

Фирма: Оптика Окулус

Дејност: Оптика

Град: Скопје

Попуст: 10% во зависност одсумата

Фирма: Д-оптик Скопје

Дејност: Оптика

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: Алтиус Солушнс

Дејност: Маркетинг

Град: Тетово

Попуст: 30% на веб дизајн и маркетинг услуги

Фирма: Марфил

Дејност: Мобилара

Град: Прилеп

Попуст: 10% на сервисирање на мобилни телефони

Фирма: ДООЕЛ Декон Ексклузив

Дејност: модерен балет и аеробик

Град: Радовиш

Попуст: 10% на сите текстилни производи

Фирма: ПВУ Факултет за бизнис и економија

Дејност: образование

Град: Скопје

Попуст: 30% на курсеви, обуки и работилници

Фирма: Универзитет Американ Колеџ

Дејност: образование

Град: Скопје

Попуст: 5% на школарина за УАКС

Фирма: Алфабетико

Дејност: Образование

Град: Скопје

Попуст: 30% на сите услуги

Фирма: Тримакс бр.6 Капиштец

Дејност: Книжара

Град: Скопје

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: Тримакс бр.7 Карпош

Дејност: Книжара

Град: Скопје

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: Тримакс Крива Паланка

Дејност: Книжара

Град: Крива Паланка

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: Еуро Данвест - Штадлер 1 (Центар )

Дејност: Книжара

Град: Скопје

Попуст: 10% на STAEDTLER освен промоција

Фирма: Еуро Данвест - Штадлер 2 (Центар)

Дејност: Книжара

Град: Скопје

Попуст: 10% на STAEDTLER освен промоција

Фирма: Еуро Данвест - Штадлер 3 (Сити Мол)

Дејност: Книжара

Град: Скопје

Попуст: 10% на STAEDTLER освен промоција

Фирма: Дерма Бела

Дејност: Козметички салон

Град: Скопје

Попуст: 20% попуст на сите услуги

Фирма: Филхармонија на РСМ

Дејност: Култура

Град: Скопје

Попуст: 50% Билетите од годишната програма наФилхармонијата,освен виско комерцијални

Фирма: Национална установаМакедонска опера и балет

Дејност: Култура

Град: Скопје

Попуст: 50% ,исклучок премиерните изведби

Фирма: Краш Маркет

Дејност: Маркет

Град: Битола

Попуст: 5%

Фирма: Тримакс бр1. Аеродром

Дејност: Книжара

Град: Скопје

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: Тримакс бр2. Кисела вода

Дејност: Книжара

Град: Скопје

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: Тримакс бр.3 Кисела Вода

Дејност: Книжара

Град: Скопје

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: Тримакс бр.4 Центар

Дејност: Книжара

Град: Скопје

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: Тримакс бр.5 Ново Лисиче

Дејност: Книжара

Град: Скопје

Попуст: 10% на одредени производи

Фирма: Крио Мк

Дејност: Здравство

Град: Скопје

Попуст: 15% на сите услуги освен промоции

Фирма: ПЗУ Д-р Танатарец

Дејност: Здравство

Град: Битола

Попуст: 5% на услугите

Фирма: ПЗУ Дентал ММ

Дејност: Здравство

Град: Скопје

Попуст: 15 % на сите услуги

Фирма: ПЗУ Вип Дентал

Дејност: Здравство

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите услуги

Фирма: Стоматолошка ординација Мама Дент

Дејност: Здравство

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите услуги

Фирма: АВИЦЕНА

Дејност: Здравство

Град: Скопје

Попуст: 7% на сите лабараториски услуги

Фирма: ПЗУ ДР.Илија Караманов

Дејност: Здравство

Град: Скопје

Попуст: 20 % на услуги од областа на ортодонција и 15 %

Фирма: Златара Боне

Дејност: Златара

Град: Кочани

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: Омниа Златар

Дејност: Златара

Град: Кочани

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: Литература

Дејност: Книжара

Град: Скопје

Попуст: 5% на стручна литература

Фирма: Сеавус

Дејност: Едукативен центар

Град: Скопје

Попуст: 50Е за академија и 20% на обука

Фирма: Браинстер

Дејност: Едукативен центар

Град: Скопје

Попуст: 10% на кратките и pop-up курсевите

Фирма: Сеавус Едукативен и развиен центар

Дејност: Едукативен центар

Град: Скопје

Попуст: 20 % на Обуки и 50 евра за Академи

Фирма: Семос Компјутерски образовен центар

Дејност: Едукативен центар

Град: Скопје

Попуст: 10% Oracle, AWS, Vmware, EC-Concil

Фирма: Лингва Орион - Центар за странски јазици

Дејност: Едукативен центар

Град: Скопје

Попуст: 10% на курс за англиски јазик

Фирма: Сидие Едукација

Дејност: Едукативен центар

Град: Скопје

Попуст: 10% на изучување странски јазик

Фирма: Еду Лингва

Дејност: Едукативен центар

Град: Скопје

Попуст: 10% на изучување странски јазик

Фирма: ПЗУ Комфорт Дентал

Дејност: Здравство

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите услуги освен промотивни

Фирма: Центар за едукација Генијалци

Дејност: Едукативен центар

Град: Скопје

Попуст: 10% на услугите

Фирма: Едукативен Центар Сонце

Дејност: Едукативен центар

Град: Скопје

Попуст: 15% на сите услуги

Фирма: Јазичен Центар Амина Дооел Кочани

Дејност: Едукативен центар

Град: Кочани

Попуст: 10% курсеви по Англиски, Германски, Италијански јазик

Фирма: Сити Фешн Воман ( Сити Мол )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 4% на целокупниот асортиман за новиколекции,но не на производите на попуст

Фирма: Сити Фешн (Сити Мол)

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 4% на целокупниот асортиман за новиколекции,но не на производите на попуст

Фирма: Сити Фешн (ГТЦ)

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 4% на целокупниот асортиман за нови

Фирма: Кронос Дооел

Дејност: Бутик

Град: Прилеп

Попуст: 5%

Фирма: Џуси Дооел

Дејност: Бутик

Град: Охрид

Попуст: 15 % на целиот асортиман

Фирма: ДООЕЛ МИБИЗО

Дејност: Бутик

Град: Битола

Попуст: 10% на нова колекција и 5% на акции и попусти

Фирма: Манго ( Гтц )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Битсиани ( Скопје Сити Мол )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Бонати ( Лептокарија )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите производи освен на промоција

Фирма: Фешн енд Френдс ( Скопје Сити Мол )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 5% - 15% освен на веќе намалени цени

Фирма: Риплеј ( Скопје Сити Мол )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Спрингфилд ( Рамстор )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Спрингфилд ( Скопје Сити Мола )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Спрингфилд ( Куманово )

Дејност: Бутик

Град: Куманово

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Манго ( Скопје Сити Мол )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Битсиани ( Соравија )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Хуго Бос

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Бонати ( ГТЦ )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите производи освен на промоција

Фирма: Бонати ( Лиса )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 10% на сите производи освен на промоција

Фирма: Беллуссо

Дејност: Бутик

Град: Охрид

Попуст: 20% на цел асортиман на накит

Фирма: Бутици Кимико ( Струга)

Дејност: Бутик

Град: Струга

Попуст: 10% на производите

Фирма: Бутици Кимико (Лептокарија)

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 10% на производите

Фирма: Геох ( Скопје Сити Мол)

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Окаиди ( Скопје Сити Мол)

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Окаиди (Рамстор)

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 5% - 15% освен на веќе намалени цени

Фирма: Окаиди ( Куманово )

Дејност: Бутик

Град: Куманово

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Воман Сикрет ( Скопје Сити Мол )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Воман Сикрет ( Рамстор )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Перфоис ( Скопје Сити Мол )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Перфоис ( Рамстор )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Оутлет ГТЦ

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 5% - 15% освен на веќе намалени цени

Фирма: Тимберланд ( Скопје Сити Мол )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Тимберланд ( Рамстор )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: Бесплатна лојалити картичка

Фирма: Бата ( Скопје Сити Мол )

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 5% - 15% освен на веќе намалени цени

Фирма: Ведат -ВС -Бербер

Дејност: Берберница

Град: Скопје

Попуст: 10% на одредени услуги

Фирма: НУБ Св. КлиментОгридски (градска библиотека)

Дејност: Библиотека

Град: Скопје

Попуст: 20% на сите услуги што гинуди вклучувајки и чланарина

Фирма: Емпекс-Пен

Дејност: Бутик

Град: Скопје

Попуст: 10% на нова колекција

Фирма: До - На 1

Дејност: Бутик

Град: Штип

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: ДО - На 2

Дејност: Бутик

Град: Штип

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: Мамита Лукас Доо

Дејност: Бутик

Град: Битола

Попуст: 20% на нова роба 5% на робата на акција

Фирма: Хардкор Шооп Дооел Битола

Дејност: Бутик

Град: Битола

Попуст: 10% освен на попусти

Фирма: ДООЕЛ Емили Шус

Дејност: Бутик

Град: Битола

Попуст: 10% на целиот асортиман

Фирма: ДООЕЛ "Елизабет"

Дејност: Бутик

Град: Битола

Попуст: 10%

Фирма: ДООЕЛ Анета-Хаивеј

Дејност: Бутик

Град: Прилеп

Попуст: 10% на сите производи

Фирма: Пауер Спорт Систем ДОО Скопје

Дејност: Авто Сервис

Град: Скопје

Попуст: регистрација на моторни возила

Фирма: ПСС

Дејност: Авто Сервис

Град: Скопје

Попуст: 20% на технички преглед

Фирма: Авто Школа Турбо Кар 1996

Дејност: Авто Школа

Град: Битола

Попуст: 8% на трошоци за обуки за Б категорија

Фирма: Авто Школа Мобилити

Дејност: Авто Школа

Град: Скопје

Попуст:

Фирма: Авто Школа Мартин

Дејност: Авто Школа

Град: Скопје

Попуст: 10% на пакет услуги за оспособување накандидати за возачи

Фирма: Авто Школа Дејан

Дејност: Авто Школа

Град: Крива Паланка

Попуст: 5% на услуга за обука за Б категорија

Фирма: Техно Мега

Дејност: Бела техника

Град: Прилеп

Попуст: 2% на бела техника; 10% на велосипеди; 5% на

Фирма: Фризер за мажи Станче

Дејност: Берберница

Град: Скопје

Попуст: 5% на шишање и бричење

Фирма: фризер Салон Станче

Дејност: Берберница

Град: Скопје

Попуст: 5% на шишање, фенирање и шатирање

Фирма: Сито Сервис

Дејност: Авто Сервис

Град: Скопје

Попуст: